Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden til All Star Motocross Team. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen. Vi ber om at man forholder seg til presse etiske retningslinjer. Sjikane og personangrep tillates ikke.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Ole Jakob Forsberg, 5. mai, 2011
Har ledelsen i all star gjort seg opp noen mening om vi i old star får lov til å stille som egen klubb ? Skjønner ikke hvorfor det måtte bli sånn i år når ting er som de er. Traff tifeldigvis formannen i Notodden på byberg, og han sa ganske klart ifra at alle skulle få kjøre der. Så jeg er sikkert ikke alene om å ville ha en endelig avklaring på dette.
E-post:
Skrevet av Martin Due Hauge, 5. mai, 2011
Er det noen som har bilde av noen av startene i 30-49 klassen fra Elgane eller Byberg? Vet om en som kunne tenke seg bildebevis fra ihvertfall to av dem:)
E-post:
Skrevet av Alf-Helge Gundersen, 3. mai, 2011
Første sving, første løp i 60+
E-post:
Hjemmeside:
Skrevet av Leif-Åge, 3. mai, 2011
Jeg vil også takke alle MX venner for en fantastisk fin helg på Jæren. Flotte arrangement både på Elgane og Byberg. Bare skryt over hele linja, så bedre kunne det vel ikke få blitt. Kjørte 150 mil på strak arm etter løpet for å rekke hjem til Mosjøen mandag kveld men det føltes som maks 15 km etter den fine helgen. Gleder meg til fortsettelsen.
Bilde fra Vårt første medlemsmøte.
E-post:
Skrevet av Leif-Åge, 3. mai, 2011
Bengt Knutar vant et sett Pirelli dekk under All Star sitt aller første medlemsmøte.
E-post:
Skrevet av Morten, 2. mai, 2011
Hei igjen, da er første løpshelga historie og sesongen er i gang. Vil takke til den fantastiske "gjengen" på vestlandet for noen utrolig flotte løp. Til og med været hadde de kontroll på.
Oppslutningen om All Star var også veldig bra, nå er vi i gang og det er vel litt lettere å vurdere hvem klubb som blir gjeldende fremover.
Synd med den ene skaden i All Star og ganske uvettig kjøring, slikt aksepteres ikke og vil få følger om det gjentas.
Så nå er det bare å flytte fokus frem til neste løp, så møter vi igjen på grinda.
E-post:
Skrevet av wiggo41 siljanmc, 23. apr, 2011
Fikk kjøpt All Star t-shirt idag.100,- og grei kvalitet.All Star motocross team på brystet til venstre og løp/løpsdatoene på ryggen.
Skrevet av Siri E. Vagle, 21. apr, 2011
Hei folkens!
Meld dere på All Star/Åpent løp på Elgane 30. april og Byberg 1. mai. Fremdeles god plass.
Banen på Elgane er nypreppet og klar til NM 2 uker senere. Kjempegode kjøreforhold!! Påmelding til Elgane på mail til: siri@vaglemaskin.no eller sms til 99240868 for de som ikke får det til via NMF.
E-post:
Skrevet av Knut Bratlie, 7. apr, 2011
Jeg er enig med deg Atle. Og jeg forstår din frustrasjon. Det er flere som er i samme situasjon. Vi har hatt en "heftig" diskusjon i arbeidsgruppen om dette. Men det er vanskelig å endre på dette nå. Terminlisten har ligget ute en stund. Til neste år må vi på årsmøtet bli enige om hvilke andre løp vi skal "styre" utenom når vi fastsetter vår terminliste.
Skrevet av Atle Eriksrud, 4. apr, 2011
Vil bare lufte min lille frustrasjon da jeg skulle sette opp planleggingskalenderen for sommeren og ser at jeg bare kan være med på 3 av 8 Allstar runder da disse er satt opp på samme helger som NM og N-Cup. Jeg og flere må være med våre barn på disse, skulle selvfølgelig ha kjørt min egen cup også. Veit at sommeren er kort, men det flere helger å ta av.
E-post:
Skrevet av Roy Birger , 3. apr, 2011
Endelig kommer noen med et fornuftig forslag angående vekt , og sykkel , har i mange år slitt med for mye vekt på bakhjulet , nå er det fullt mulig å justere vekten forover , har tenkt på ryggsekk på magen ,fylt med diverse flytende produkter slik at det er mulig å nyte , dvs flytte vekten under løp , gleder meg til en væskefylt sesong
E-post:
Skrevet av Wiggo41 SiljanMC, 2. apr, 2011
Vil bare si takk for tipset/tlf nr ang transponder til Leif-Age.Nå får jeg ordnet meg transponder på en grei måte.Takk! mvh Wiggo
Skrevet av Martin Due Hauge, 31. mar, 2011
Sjekk litt rundt blandt folk du kjenner og på bruktmarkedet på feks motox.no. Jeg kjøpte nesten ubrukt transponder for en tusenlapp:)
E-post:
Skrevet av Leif-Age, 29. mar, 2011
Hei Wiggo.
Transponder skaffes av Sjanken på tlf.90157085. Jeg prøver å få lånt ca 25 transpondere av Lunner MS for utleie under løpet på Siljan og Flittig. Egen transponder er uansett fint og ha dersom du skal kjøre løp fremover. Funker sånn at du må sørge for opplading, montering på sykkel (eks oppe på framgaffel) melde inn transpondernummer ved påmelding eller i sekretariatet før løp og resten ordner den egentlig selv. Pris: Mener den ligger på ca kr2.600.-
Skrevet av Wiggo Larsen SiljanMC, 29. mar, 2011
Hei er det noen som vet om transponder til salgs? Hvis noen gidder kan de gjerne forklare litt om hvordan man skaffer seg transponder,hvordan det virker o l Takk!!! mvh wiggo
E-post:

Nyeste kommentarer

10.07 | 16:53

Hei!
Jeg ønsker å bli medlem igjen, har hatt opphold på snart 13-14 år trur jeg, så er vel på tide å trå til lit.
Hva gjør jeg?

...
14.01 | 10:03

Hei,

når kommer faktura på medlemskap 2019?

...
22.10 | 17:13

Hei.
Jeg ønsker å melde meg inn i AllstarMX.
Har også sendt en mail angående dette.
Kan jeg bruke startnummer 175?
Mvh Bjørn Øyvind 😀

...
18.04 | 18:31

Finner ikke terminlista Hilsen gjert

...